Laserlasmachine huren

Bij Lazrz kunt u vanaf heden laser lasmachines huren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vanaf eind januari zal LAZRZ de mogelijk bieden om een hand laserlasmachine te huren.
Met de mogelijkheid van het huren van een laser lasmachine willen we het eenvoudiger maken voor bedrijven om kennis te maken met het lasproces zonder dat men direct hoeft te investeren in een eigen laserlastoestel.

Huren van een laserlasmachine kan ook een oplossing zijn voor projectmatige opdrachten waar gedurende een beperkte periode laserlassen ingezet kan worden in het productieproces.

Training en instructie

Ook wanneer u een laserlasmachine huurt kunnen wij een  training verzorgen met betrekking tot de handvaardigheid en de juiste werkwijze op het gebied van veiligheid.

De laserlasmachine

In onze huurvloot beschikken we over 1500 en 2000 Watt laserlasmachines.  De laserlasmachines worden geleverd met een draadaanvoerkast zodat ook met toevoegmateriaal gelast kan worden.
Tevens worden bij de huur 2 laserveiligheidsbrillen meegeleverd zodat u niet in brillen hoeft te investeren.

Slijtdelen

Bij het laserlassen is het aantal slijtdelen veelal beperkt tot beschermlenzen en contact nozzels. Bij de huur van een laser lasmachine wordt een set met de meest gebruikte slijtdelen gevoegd zodat u hier niet op stil komt te staan. Na afloop van de huurperiode zullen de slijtdelen verrekend worden.

Transport

Verhuurtarieven zijn exclusief transportkosten. Houd u dus rekening met het transport vanaf Middelburg naar uw locatie.

Deel dit bericht

Vraag een demonstratie aan

Stel uw vragen aan onze expert

Indien er geen geschikte datum beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op.