Handmatig laserlassen

LAZRZ-laserlasmachines zijn beschikbaar in drie vermogensvarianten. Afhankelijk van de te lassen materialen kunnen wij u adviseren over het juiste vermogen lasmachine.

Interesse in laserlassen?

Plan hier je gratis telefonisch adviesgesprek in met onze laserlasspecialist Arjen.

Arjen

Laserlasspecialist

Wobble

Door snel cirkelen of oscilleren van de laserstraal is een doorbaak gemaakt in het handmatig laserlassen. De roterende of oscillerende laserstraal zorgt voor een breder smeltbad en zorgt voor een goede beheersbaarheid van het smeltbad.

Waterkoeling

De FSW-laserlasmachines zijn voorzien van waterkoelers met een hoog vermogen. Zowel de laserbron als het laspistool worden door deze waterkoelers op temperatuur gehouden zodat oververhitting voorkomen wordt. Hiermee bieden onze machines een aanmerkelijk grotere inschakelduur dan luchtgekoelde machines.

Zelf de voordelen van laserlassen meemaken? Meld je aan voor een demo!

Draadaanvoer

Voor het lassen met toevoegmateriaal wordt een externe draadaanvoerkast geleverd. Instellingen van de draadaanvoer worden op de laserlasmachine ingesteld.

Veilig ontwerp

De LAZRZ FSW-lasmachines zijn ontworpen in overeenstemming met de laserveiligheidsnorm EN 60825-1 : 2014. Dit houdt in dat de machine “failsafe” is ontworpen en is voorzien van elektrische componenten die deze methodiek voorschrijft.

Voorbeelden van deze veiligheidsvoorzieningen zijn: 

  • Voorzien van een failsafe PLC
  • Elektrisch veiligheidscircuit tussen werkstuk en laspistool
  • Interlock schakeling
  • Hold-an-run veiligheidspedaal
  • Schakeling voor externe waarschuwingssignalen
FSW 1000FSW 1500FSW 2000
Maximaal vermogen1000 W1500 W2000 W
Golflengte laser1080nm1080nm1080nm
Afmetingen
Primaire aansluiting380V/3PH/50HZ380V/3PH/50HZ380V/3PH/50HZ
KoelingWaterWaterWater
Gewicht200 KG200 KG200 KG
CECECE

Op zoek naar betaalbare laserlas apparatuur? Ontdek onze uitgebreide collectie laserlasmachines en laser lasapparaten tegen concurrerende prijzen. Of je nu een laser lasapparaat van HBM zoekt of op zoek bent naar andere hoogwaardige laserlasmachines, wij hebben wat je nodig hebt. Onze laser lasapparaten bieden precisie en betrouwbaarheid voor diverse lasprojecten. Met de mogelijkheid om een laser lasapparaat te kopen dat aan je specifieke behoeften voldoet, ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties. Bekijk ons assortiment en vind het perfecte laser lasapparaat voor jouw toepassingen. Investeer in kwaliteit en verbeter je laswerk met onze laserlasmachines.