Een metaalbewerkingsreis van innovatie en efficiëntie

Bij WE-Metal, een gespecialiseerde speler in de metaalbewerkingsindustrie, staat innovatie centraal. Gert van Wakeren, de commercieel manager, en Johan Rigters, de algemeen directeur, hebben onlangs een strategische keuze gemaakt door te investeren in geavanceerde lasertechnologie van LAZRZ.

Eerste contact met LAZRZ

Het eerste contact met LAZRZ kwam tot stand in januari, geïnitieerd door een collega lasspecialist bij WE-Metal. Het team, geïnteresseerd in handmatig laserlassen, had reeds verschillende opties overwogen, maar de demonstratie van LAZRZ was doorslaggevend.

Doorslaggevende factoren bij de demo

De demonstratie van LAZRZ viel op door de uitstekende veiligheidsmaatregelen en de veelzijdigheid van de producten die met hun technologie gelast konden worden. WE-Metal stond op het punt een TIG-machine aan te schaffen, maar koos uiteindelijk voor LAZRZ vanwege de overtuigende resultaten en gebruiksgemak.

Zelf de voordelen van laserlassen meemaken? Meld je aan voor een demo!

Huidige toepassing

WE-Metal past het laserlassen toe voor de vervaardiging van onderdelen voor hoogwerkers, waaronder aluminium gereedschapsbakjes. Traditionele methoden zoals MIG/MAG-lassen vereisen veel nabewerking en zijn complexer. Laserlassen van LAZRZ vereenvoudigt dit proces aanzienlijk.

Beoordeling van LAZRZ’s werk

De installatie van de lasermachine verliep vlot en WE-Metal is zeer tevreden over de kwaliteit van de machine. Ook de communicatie bij eventuele problemen is efficiënt, met korte lijnen en laagdrempelige interacties.

Sterk punt van LAZRZ

Een opvallend positief aspect van de samenwerking met LAZRZ is de persoonlijke benadering en de korte communicatielijnen. Dit creëert een vertrouwd gevoel en bevordert een succesvolle samenwerking.

Conclusie

De keuze voor LAZRZ heeft WE-Metal in staat gesteld om hun productieproces te optimaliseren, waarbij kwaliteit, efficiëntie en veiligheid voorop staan. Deze samenwerking is een voorbeeld van hoe technologische vooruitgang en klantgerichte service elkaar versterken in de metaalbewerkingsindustrie.

Vraag een demonstratie aan

Stel uw vragen aan onze expert

Indien er geen geschikte datum beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op.